את בצק הרביולי אנו מכינים מקמח דורום איטלקי ומביצים טריות מפוסטרות .

למילוי הרביולי אנו בפסטלונה משתמשים רק בגבינות טריות המיוצרות במיוחד בשבילינו ובאיכות הטובה ביותר.

אנו משתמשים בטכנולוגיית הקפאה מהירה לשימור כל הערכים התזונתיים של הרביולי.

רביולי

רביולי בטטה

בטטה

בטטה קטן גבינה ובטטה 

Cookies

גבינה וסלק

רביולי ארטישוק - פסטלונה

ארטישוק

Macaroons

ריקוטה

ריקוטה קטן

Chocolate cakes

גבינה וחצילים

Croissants

פטריות

גבינה ופטריות

Chocolate cakes

גבינה ועגבניות מיובשות

[קמח מלא]

Cookies

ערמונים

Croissants

פורמג'יו

4 גבינות

Chocolate cakes

תפו"א ובצל

Cookies

תרד

תרד קטן

תרד וריקוטה

Croissants

ריקוטה ואגוזים