התרד שלנו עובר תהליך מיוחד ששומר על צבעו וטעמו המקסימלי לאחר בישול .

את התרד אנו מערבבים עם הגבינה ומיץ לימון טרי .

בבצק אנו מוסיפים תרד טחון ומי בישול על מנת לקבל מקסימום טעם וחוויה באכילת רביולי ריקוטה תרד.

 

המלצת השף: להגיש עם רטביי שמנת וחמאה או רטביי עגבניות.

רביולי ריקוטה תרד

Menu

רביולי תרד

התרד שלנו עובר תהליך מיוחד ששומר על צבעו וטעמו המקסימלי.

גם פה אנו קוצצים ושומרים על צבעו וטעמו המקסימלי של התרד ומגיעים למרקם קרמי ייחודי ושומרים על טעמו המובהק של התרד.

 

המלצת השף: להגיש עם רטביי עגבניות על בסיס שמנת .

רביולי תרד פרווה

התרד שלנו עובר תהליך מיוחד ששומר על צבעו וטעמו המקסימלי.

גם פה אנו קוצצים ושומרים על צבעו וטעמו המקסימלי של התרד ומגיעים למרקם קרמי ייחודי ושומרים על טעמו המובהק של התרד.

המלצת השף: להגיש עם רטביי עגבניות על בסיס שמנת .

רביולי תרד קטן

את הרביולי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות ולא בעבוע חזק.

יש להרתיח כמות מים גדולה לפחות פי 10 מכמות הרביולי
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם) ולהוסיף קורט מלח וקצת שמן.

נוציא את הרביולי מהמקפיא ונכניס אותו ישירות למים הרותחים.זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך!

 04-8403254