חציל צריך לדעת לבחור ולדעת איך להשתמש בו .

אנו מקפידים על בחירת החצילים מסוג חציל הבלאדי הידוע בטעמו הרב ,בשרנותו ומעט הגרעינים .

את החצילים אנו צולים על הגריל לקבלת טעם מקסימלי אותנטי ומעושן ומוסיפים לגבינות שלנו.

 

המלצת השף: להגיש עם רטביי עגבניות או רטביי ירקות קלויים.

רביולי גבינה וחצילים

רביולי גבינה וחצילים

את הרביולי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות ולא בעבוע חזק.

יש להרתיח כמות מים גדולה לפחות פי 10 מכמות הרביולי
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם) ולהוסיף קורט מלח וקצת שמן.

נוציא את הרביולי מהמקפיא ונכניס אותו ישירות למים הרותחים.

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך!

 04-8403254