כשאנו אומרים קרם אנו מתכוונים לזה .

את הבטטות שלנו אנו צולים בתנור עד לקרמליזציה ובישול מתאים.

הבטטות מעורבבות עם הגבינות הטריות ברמת השומן הנכונה וזאת בכדי לקבל קרם חלק ועשיר בטעמי בטטה.

המלצת השף: רוטב חמאה ומרווה

רביולי קרם בטטה

מתכונים

Menu

את הרביולי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות ולא בעבוע חזק.

יש להרתיח כמות מים גדולה לפחות פי 10 מכמות הרביולי
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם) ולהוסיף קורט מלח וקצת שמן.

נוציא את הרביולי מהמקפיא ונכניס אותו ישירות למים הרותחים.

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך! 

רביולי בטטה

את הבטטות שלנו אנו בוחרים היטב מהגודל ועד הצבע וזאת בכדי לקבל טעמים של מתיקות וצבע כתום אדמה.

את הבטטות אנו צולים עם שמן זית, מלח גס ופלפל שחור טרי, ולאחר מכן טוחנים לקבלת מרקם קרמי וטעם מקסימלי.

 

המלצת השף: רטבים מבוססי שמן זית ושום או חמאה.

רביולי בטטה פרווה

את הבטטות שלנו אנו בוחרים היטב מהגודל ועד הצבע וזאת בכדי לקבל טעמים של מתיקות וצבע כתום אדמה.

את הבטטות אנו צולים עם שמן זית, מלח גס ופלפל שחור טרי, ולאחר מכן טוחנים לקבלת מרקם קרמי וטעם מקסימלי.

 

המלצת השף: רטבים מבוססי שמן זית ושום או חמאה.

רביולי בטטה קטן

רביולי בטטה-ברוטב פסטו

חומרי גלם:

פסטה פסטו

חבילת בזיליקום טריה

3 שיני שום

30 גרם צנוברים קלויים

30 גרם פרמזן 

שמן זית 

מלח

 

אופן ההכנה:

טוחנים את הבזיליקום עם כל המוצרים יחדיו

טועמים ומתקנים 

מחממים מחבת עם 2כפות פסטו ו2עפות ממי הבישול של הפסטה

מכניסים את הפסטה מערבבים מגרדים פרמזן ומגישים.

 

רביולי בטטה

 04-8403254