אותה הפטוצ'יני שאנו מייצרים ניתן לרכוש בגרסת שלושה צבעים העשויים מתרד, בטטות וקמח דורום.

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי. 

המלצת השף: מתאים באופיו לרטבים על בסיס עגבניות ועל בסיסי שמנת וחמאה.

  פטוצ'יני טריו 

מתכונים

Menu

הפטוצ'יני מיוצרת מקמח דורום איטלקי ומביצים טריות

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי. 

הפטוצ'יני היא פסטה שטוחה וארוכה אשר מתאימה לרטבים קלים.

המלצת השף : רטביי עגבניות, שמנת או אלי אוליו מוקפצים.

פטוצ'יני

 

אותה הפטוצ'יני שאנו מייצרים, מגיעה בגרסת הקמח המלא המכונה פסטת בריאות.

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי.

המלצת השף: להגיש עם רטבים על בסיס ירקות ושמן זית, עגבניות ורטבי שמנת וחמאה.

  פטוצ'יני קמח מלא

הפטוציני מיוצרת מקמח דורום איטלקי ומביצים טריות

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי. 

הפטוצ'יני היא פסטה שטוחה וארוכה אשר מתאימה לרטבים קלים.

המלצת השף : רטביי עגבניות, שמנת או אלי אוליו מוקפצים.

  פטוצ'יני

פטוצ'יני ברוטב ים תיכוני

חומרי גלם:

3 יחידות ארטישוק רומאי חתוך ל4

1 זוקיני חתוך לפרוסות דקות

1 פלפל שושקה פרוס לפרוסות דקות

2 שיני שום פרוסות

5 יחידות אנשובי -2 חתוכים לחתיכות  

4 יחידות זיתים שחורים סיצליאנים מגולענים

שמן זית

חופן עלי בזיליקום

 

אופן ההכנה:

מחממים את השמן מעט ומוסיפים את השום מערבבים ומוסיפים את הזוקיני ואת השושקה.

מוסיפים את הארטישוק הזיתים והסרדינים ומערבבים.

מוסיפים את הבזיליקום ובוזקים. מסדרים את הסרדינים שנותרו מעל ומגישים.

 04-8403254