עלי הלזניה שלנו מיוצרים מקמח דורום איטלקי ביצים טריות מפוסטרות

מעלי הלזניה שלנו ניתן לבשל לזניות ללא בישול מוקדם של העלים 

עלי הלזניה מוקפיאים בהקפאה מהירה לשימור הטריות וערכייה התזונתיים

הרטבים המתאימים ללזניה הם רוטב בשמל רוטב עגבניות וללזניות ממולאות שכבות ירקות ואו בשריות

עלי לזניה לבן

Menu

לזניה

עלי הלזניה מיוצרת מקמח דורום איטלקי ביצים טריות ומפוסטרות

את העלים אנו מקפיאים הקפאה מהירה לשימור הטריות וערכייה התזונתיים

עלי התרד מוסיפים טעם וצבע ללזניות גם הצימחוניות למינהן וגם לבשריות והחלביות

עלי לזניה תרד

עלי הלזניה שלנו מיוצרים מקמח דורום איטלקי ביצים טריות ומפוסטרות

את העלים אנו מקפיאים הקפאה מהירה ושימור טריות וערכיים תזונתיים

עלי הבטטה מלאים בטעם הבטטות המתוקות אשר אפויות ומעורבבות עם הבצק

עלי לזניה בטטה

.

עלי הלזניה שלנו מיוצרים מקמח דורום איטלקי ביצים טריות ומפוסטרות

את העלים אנו מקפיאים הקפאה מהירה ושימור טריות וערכיים תזונתיים

עלי הבטטה מלאים בטעם הבטטות המתוקות אשר אפויות ומעורבבות עם הבצק

עלי לזניה שחור

עלי הלזניה שלנו מיוצרים מקמח דורום איטלקי ביצים טריות ומפוסטרות

את העלים אנו מקפיאים הקפאה מהירה ושימור טריות וערכיים תזונתיים

עלי הבטטה מלאים בטעם הבטטות המתוקות אשר אפויות ומעורבבות עם הבצק

עלי לזניה מקמח מלא

 את הפסטות הארוכות יש להכניס לסיר מים רותחים בתוספת מעט מלח ושמן.

יש להרתיח כמות מים גדולה פי 10 מכמות הניוקי המבושל

(2 ליטר מים למנה של 200 גרם). 

את הפסטה נכניס קפואה כשהמים רותחים ונערבב קלות.

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך! 

ברגע שמסתיים הליך הבישול, נכניס את הפסטה לרוטב לבישול קצר לשם החדרת הטעמים.

זמן הפסטה במים:3-4 דקות.

 04-8403254