פטריות הם דבר רגיש ולכן בבוקר הכנת הרביולי אנו מקבלים את הפטריות ומטפלים בהם בצורה המקצועית ביותר.

הפטריות מוקפצות עם בצל, טימין ושום טרי עד לקבלת המרקם המתאים ביותר לערבוב עם הריקוטה הייחודית שלנו.

 

המלצת השף: העשירו את הרביולי ברוטב חמאה או שמנת עדין. 

רביולי ריקוטה פטריות

Menu

רביולי פטריות

את הבצל אנו מבשלים למצב קונפי כך שמתקבל בצל צלוי, מושחם ומתקתק.

את הפטריות אנו מקפיצים עם שמן זית, טימין ושום. מערבבים עם הבצל הקונפי ומעט מלח ים אטלנטי שיחדד את טעם הפטריות והבצל.

 

המלצת השף: להגיש עם רטביי שמנת ורטביי חמאה שונים.

רביולי פטריות פרווה

 

אותו הרביולי פטריות שאנו מייצרים, ניתן לרכוש בגרסה המוקטנת – רביולים קטנטנים שמחליקים בחך.

 

המלצת השף: להגיש עם רטביי שמנת ורטביי חמאה שונים.

רביולי פטריות קטן

את הרביולי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות ולא בעבוע חזק.

יש להרתיח כמות מים גדולה לפחות פי 10 מכמות הרביולי
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם) ולהוסיף קורט מלח וקצת שמן.

נוציא את הרביולי מהמקפיא ונכניס אותו ישירות למים הרותחים.

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך!

 04-8403254