גבינת הריקוטה שלנו מיוצרת במיוחד  עבורנו במרקם מיוחד שהופך את חוויית אכילת הרביולי לייחודית.

את אגוזי המלך אנו מקפידים לברור היטב ולקלות מעט על מנת להעצים את ארומות האגוזים והוצאת השומן לקבלת טעם מקסימלי .

 

המלצת השף: הגישו את הרביולי בליווי של קרם פלפלים, מעדן!

רביולי ריקוטה ואגוזים

רביולי ריקוטה ואגוזים

את הרביולי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות ולא בעבוע חזק.

יש להרתיח כמות מים גדולה לפחות פי 10 מכמות הרביולי
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם) ולהוסיף קורט מלח וקצת שמן.

נוציא את הרביולי מהמקפיא ונכניס אותו ישירות למים הרותחים.

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך!

 04-8403254