הרביולי שלנו ממולאים בתפוח אדמה ובצל מטוגן שהשילוב ביניהם במינונים הנכונים יוצר טקסטורה חמה נעימה לחך ממש כמו פירה טוב של אמא.

הרביולי הינו פרווה.

 

המלצת השף : הגשה לצד מנות בשריות או מבושלים או מוקפצים מעט עם חמאה ועירית.

 

אותו הרביולי קיים גם בגרסה המוקטנת "רביולי חטיפי ביס".

רביולי תפו"א ובצל

רביולי תפו"א ובצל

את הרביולי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות ולא בעבוע חזק.

יש להרתיח כמות מים גדולה לפחות פי 10 מכמות הרביולי
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם) ולהוסיף קורט מלח וקצת שמן.

נוציא את הרביולי מהמקפיא ונכניס אותו ישירות למים הרותחים.

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך!

 04-8403254