הרביולי פורמג'יו שלנו מורכב ממיקס 4 סוגי גבינות שונות .

בטעמם ובשילובם משלימים זו את זו ויוצרות טעם חזק וייחודי.

 

המלצת השף: להגיש עם רטביי עגבניות, רוזה ורטבים מבוססי פסטו.

רביולי 4 גבינות

רביולי פורמג'יו

את הרביולי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות ולא בעבוע חזק.

יש להרתיח כמות מים גדולה לפחות פי 10 מכמות הרביולי
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם) ולהוסיף קורט מלח וקצת שמן.

נוציא את הרביולי מהמקפיא ונכניס אותו ישירות למים הרותחים.

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך!

 04-8403254