את רביולי הערמונים אנו מכינים בקפידה רבה ובבחירת ערמונים הקלויים היטב, אותם אנו טוחנים למחית חלקה וקרמית  תוך כדי הקפדה על שמירת טעמם המתקתק. 

הרביולי ערמונים מתאים גם כקינוח ברטבים עדינים בכדי לא לפגוע בטעמם של הערמונים.

 

המלצת השף: להגיש לצד מנות בשר עדינות המוגשות עם רטבים מתקתקים כגון אווז וברווז.

רביולי ערמונים

רביולי ערמונים

את הרביולי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות ולא בעבוע חזק.

יש להרתיח כמות מים גדולה לפחות פי 10 מכמות הרביולי
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם) ולהוסיף קורט מלח וקצת שמן.

נוציא את הרביולי מהמקפיא ונכניס אותו ישירות למים הרותחים.

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך!

 04-8403254