אותה הרדיאטורה שאנו מייצרים, ניתן לרכוש בגרסת הצבע הסגול המיוצר מסלק טבעי אותו אנו צולים עם שמן זית ותבלינים.

הצבע והטעם של הסלק נותן את חוויה ייחודית של פסטה עם טעם חזק העוטפת את הרטבים המוגשים איתה.

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי.

 

המלצת השף: להגיש עם רטבים בעלי טעמים חזקים.

רדיאטורה סלק

מתכונים

Menu

פסטה המיוצרת מקמח דורום איטלקי ביצים טריות.

צורת הפסטה קצרה ונראית כמו רדיאטור.

בגלל צורתה ושטח הפנים שלה רטבים עדינים חודרים לחריצי הפסטה ועוטפים אותה.

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי.

המלצת השף: להגיש עם רוטב רוזה – עגבניות ושמנת עדינה.

רדיאטורה

אותה הרדיאטורה שאנו מייצרים, ניתן לרכוש בגרסת הצבע שחור המיוצר ממינרל טבעי כשר.

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי.

 

המלצת השף: להגיש עם רטביי ומנות דגים.

רדיאטורה שחור

אותה הרדיאטורה שאנו מייצרים, מגיעה בגרסת הקמח המלא המכונה פסטת בריאות.

בגלל צורתה ושטח הפנים שלה רטבים עדינים חודרים לחריצי הפסטה ועוטפים אותה.

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי.

 

המלצת השף: להגיש עם רוטב רוזה – עגבניות ושמנת עדינה.

רדיאטורה קמח מלא

רדיאטורה- ברוטב מיקס פטריות

חומרי גלם:

10 גרם פטריות פורציני מיובשות מושרות במים חמים 

100 גרם פטריות שמפיניות פרוסות 

100 גרם פטריות מלך פרוסות

15 גרם חמאה

120 מ"ל שמנת לבישול

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

מחממים מחבת עם החמאה כאשר החמאה מתחילה לבעבע מוסיפים את הפטריות שמפיניון והמלך ממליחים מפלפלים ומאדים עד הוצאת הנוזלים מהפטריות,

מסננים את פטריות הפורציני ומוסיפים  למחבת וממשיכים לערבב ולאדות את מיקס הפטריות

מוסיפים את מי השריית הפורציני למחבת ומרתיחים ומצמצמים עד חצי 

מחלישים את האש ומוסיפים את השמנת מערבבים ומבשלים עד לקבלת סמיכות רצויה שתעטוף את הפסטה 

טועמים מתקנים טעמים בוזקים לצלחת ומפזרים פרמזן ומגישים.

 04-8403254