הסלק הטרי נצלה בתנור עם מלח גס ושמן זית מכבישה קרה וחומציות נמוכה .

את הסלק אנו טוחנים למרקם קרמי ומערבבים עם גבינת הריקוטה הייחודית והקרמית שלנו עד לקבלת טעם ייחודי לשילוב הסלק והריקוטה.

 

המלצת השף: העשירו את הרביולי ברוטב חמאה או שמנת עדין.

רביולי גבינה וסלק

רביולי גבינה וסלק

את הרביולי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות ולא בעבוע חזק.

יש להרתיח כמות מים גדולה לפחות פי 10 מכמות הרביולי
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם) ולהוסיף קורט מלח וקצת שמן.

נוציא את הרביולי מהמקפיא ונכניס אותו ישירות למים הרותחים.

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך!

 04-8403254