את הארטישוק אנו בוחרים בשיא העונה וזאת בכדי לקבל מקסום של טריות וטעם.

לאחר קבלתו של הארטישוק  אנו מעבירים אותו תהליך של שימור טעמים שנותנים תחושה באכילת הרביולי, כאילו שהרגע נקטף מהשדה.

 

המלצת השף: רטבים על בסיס עגבניות או פסטו.

רביולי ארטישוק

רביולי ארטישוק

את הרביולי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות ולא בעבוע חזק.

יש להרתיח כמות מים גדולה לפחות פי 10 מכמות הרביולי
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם) ולהוסיף קורט מלח וקצת שמן.

נוציא את הרביולי מהמקפיא ונכניס אותו ישירות למים הרותחים.

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך!

 04-8403254