את בצק הרביולי אנו מכינים מקמח מלא וביצים טריות.

העגבניות המיובשות  שלנו הם עגבניות טריות שנצלו בטמפרטורה נמוכה כל הלילה בתנור עם אבקת סוכר, טימין, שמן זית ושום טרי . העגבניות נקצצו ועורבבו עם הגבינות המעולות שלנו בתוספת כל הנוזלים והמיצים לקבלת טעם מקסימלי של קרם עגבניות מיובשות.

 

המלצת השף: להגיש עם רטביי שמנת או רטביי חמאה .

 

רביולי ע.מיובשות

רביולי עגבניות מיובשות

את הרביולי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות ולא בעבוע חזק.

יש להרתיח כמות מים גדולה לפחות פי 10 מכמות הרביולי
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם) ולהוסיף קורט מלח וקצת שמן.

נוציא את הרביולי מהמקפיא ונכניס אותו ישירות למים הרותחים.

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך!

 04-8403254