את בצק הרביולי אנו מכינים מקמח דורום איטלקי ומביצים טריות מפוסטרות .

למילוי הרביולי אנו בפסטלונה משתמשים רק בגבינות טריות המיוצרות במיוחד בשבילינו ובאיכות הטובה ביותר.

אנו משתמשים בטכנולוגיית הקפאה מהירה לשימור כל הערכים התזונתיים של הרביולי.

המלצת השף: מומלץ ביותר עם רטבים מבוססי עגבניות או ירקות קלויים ופסטו.

  רביולי גבינה  

Menu

 רביולי גבינה

אותו הרביולי ריקוטה הנהדר שלנו מגיע גם בגרסה המוקטנת "רביולי חטיפי ביס" .

 

המלצת השף:  מומלץ ביותר עם רטבים מבוססי עגבניות או ירקות קלויים ופסטו.

  רביולי גבינה קטן 

את הרביולי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות ולא בעבוע חזק.

יש להרתיח כמות מים גדולה לפחות פי 10 מכמות הרביולי
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם) ולהוסיף קורט מלח וקצת שמן.

נוציא את הרביולי מהמקפיא ונכניס אותו ישירות למים הרותחים.

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך!

 04-8403254