מתכונים

Menu

 הפפרדלה היא פסטה ארוכה ורחבה בעלת מרקם חלק. המתאימה לרטבים בשרניים. 

המלצת השף : רטבי ראגו, בולנז ותבשילי בשר למיניהם.

 פפרדלה

אותה הפפרדלה שאנו מייצרים, ניתן לרכוש בגרסת הצבע שחור המיוצר ממינרל טבעי כשר.

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי.

המלצת השף: הגשה עם רטבי ראגו, בולונז ותבשילי בשר למיניהם. 

  פפרדלה שחור 

פפרדלה ברוטב אראביאטה

 

חומרי גלם:

2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות

1 פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות

3 שיני שום חתוכות לפרוסות

2 כפות שמן זית

חופן עלי בזיליקום 

מלח 

 

אופן ההכנה:

מחממים מעט שמן זית ומוסיפים את השום ומטגנים קלות .

מוסיפים את הפלפלים מאדים מעט ומוסיפים את העגבניות. ממליחים מעט ומערבבים.

מוסיפים את הפפרדלה למחבת, מוסיפים את הבזיליקום, בוזקים לצלחת, מגרדים פרמזן ומגישים.

הפפרדלה היא פסטה ארוכה ורחבה שעוטפת בתוכה את הרוטב, מחבקת את הבשר ויוצרת הרמוניה.

הפפרדלה הטרייה מיוצרת מקמח דורום איטלקי וביצים טריות.

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי. 

המלצת השף: הגשה עם רטבי ראגו, בולונז ותבשילי בשר למיניהם. 

  פפרדלה לבן 

 04-8403254