הלינגוויני מיוצרת מקמח דורום וביצים טריות.

הלינגוויני היא פסטה ארוכה צרה ושטוחה בעלת מרקם חלק. 

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי.

זמן הבישול של הלינגוויני ארוך יותר מהספגטי בגלל עוביה.

המלצת השף : להגיש עם רטביי דגים פסטו ושמן זית.

  לינגוויני לבן 

מתכונים

.

Menu

 הלינגוויני היא פסטה ארוכה צרה ושטוחה בעלת מרקם חלק.

בין הפטוצ'יני לבין הספגטי

המלצת השף: רטבי דגים ואלי אוליו.

 לינגוויני

אותה הלינגוויני שאנו מייצרים, ניתן לרכוש בגרסת הצבע שחור המיוצר ממינרל טבעי כשר.

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי.

המלצת השף: להגיש לצד מנות דגים עם רטבים בטעמים חזקים. 

  לינגוויני שחור 

לינגוויני בקרם עגבניות מיובשות ובזיליקום

 

חומרי גלם:

50 גרם עגבניות מיובשות טחונות למחית

שן שום אחת.

100 מ"ל שמנת לבישול

חופן בזיליקום 

 

אופן ההכנה:

מחממים את השמנת ומוסיפים את מחית העגבניות והשום ומערבבים היטב.

מבשלים עד לסמיכות הנכונה. 

מוסיפים את הפסטה והבזיליקום. מערבבים, בוזקים לצלחת ומגישים.

 04-8403254