אותה הפוזילי שאנו מייצרים ניתן לרכוש בגרסת שלושה צבעים העשויים מתרד, בטטות וקמח דורום.

השילוב של שלושת הטעמים יוצר חוויה מיוחדת ונעימה לחך.

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי.

המלצת השף: להגיש עם רטביי שמנת וחמאה. 

  פוזילי טריו  

מתכונים

Menu

 פסטה זו מכונה פסטת ביסלי בשל צורתה המסולסלת מתנהגת כבורג וחופנת בתוכה את הרטבים המוגשים איתה. 

המלצת השף: להגיש עם רטבי ראגו בשר ובולונז.

 פוזילי

הפוזילי מיוצרת מקמח דורום איטלקי ומביצים טריות.

פסטה זו המכונה פסטת ביסלי בשל צורתה המסולסלת.

הפסטה הטריה נכנסת להקפאה מהירה בכדי לשמר את טריותה וערכה התזונתי.

הפוזילי מתנהגת כבורג וחופנת בתוכה את הרטבים המוגשים איתה.

המלצת השף: להגיש עם רטבי ראגו בשר ובולונז. 

  פוזילי 

פוזילי בקרם אספרגוס ירוק

 

חומרי גלם:

1 חבילת אספרגוס חתוך לכתרים ולשאר האספרגוס

120 מ"ל שמנת לבישול

2 כפות שמן זית

פלפל

מלח 

 

אופן ההכנה:

מבשלים את החלק האחורי של האספרגוס עד רכות מירבית.

טוחנים ומסננים.

מחממים את השמנת ומוסיפים את ממרח האספרגוס. מערבבים ממליחים ומפלפלים ע"פ טעם.

מבשלים עד סמיכות רצויה 

מכניסים את הפסטה למחבת ומערבבים. בוזקים לצלחת, מגלפים פרמזן מלמעלה ומגישים.

 04-8403254