גלילי בצק דורום שחור המסמל את החציל השרוף וטעמו המיוחד בשילוב גבינות.

מיועד לאפיה בתנור בליווי רטבי עגבניות ,פלפלים ועוד.

קנלוני חציל גבינה

מתכונים

Menu

את הקנלוני יש להניח בכלי המתאים לטמפרטורות גבוהות

בוזקים רוטב כשכבה תחתונה ומניחים את הקנלוני מעל.

מציפים ברוטב בכדי שהעלים לא ישרפו.

מוסיפים גבינות מיוחדות מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200-220 מעלות.

משך הבישול יכול  לקחת בין 20-25 דק.

קנלוני

גלילי בצק דורום במילוי ראגו פטריות ועשבי תיבול המעורבב עם הגבינות שלנו.

מיועד לאפיה בתנור בליווי רטבי עגבניות שמנת, פסטו ועוד.

קנלוני פטריות גבינה

קנלוני בפומודורו-רוטב עגבניות

חומרי גלם:

2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות

1 פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות

3 שיני שום חתוכות לפרוסות

2 כפות שמן זית

טימין

מלח פלפל

גבינות מגורדות

 

אופן ההכנה:

מחממים מעט שמן זית ומוסיפים את השום ומטגנים קלות .

מוסיפים את  העגבניות, הטימין, מלח ופלפל לפי טעם ומערבבים.

לבזוק חצי מכמות הרוטב לתבנית, להניח את הקנלוני ולבזוק את שאר הרוטב ממעל. 

לפזר גבינות מגורדות למיניהן ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 25 דקות.

גלילי בצק דורום ובטטה כתומים במילוי בטטה צלויה ומקורמלת עם עשבי תיבול וגבינות.

מיועד לאפיה בתנור בליווי רטבי עגבניות, פלפלים ,שמנת ועוד.

קנלוני תרד וגבינה

גלילי בצק דורום ותרד ממולאים במיקס הגבינות הייחודיות שלנו ותרד.

מיועד לאפיה בתנור בליווי רטבי שמנת, עגבניות פסטו ועוד.

קנלוני בטטה גבינה

 04-8403254