הניוקי שלנו עשוי מתפו"א אפויים, בטטה טרייה ותרד חלוט. ביצים טריות ומעט קמח. 

מרקמו של הניוקי אוורירי וקליל כמו העננים.

הניוקי נכנס להקפאה מהירה בכדי לשמר את ערכו התזונתי. 

המלצת השף: הגשה עם רטביי ראגו בשר או רטביי עגבניות שמנת ופטריות למיניהם.

 

קיימת גם גרסה ללא גלוטן (כשר לפסח).

ניוקי טריו

מתכונים

Menu

את הניוקי יש לבשל במים רותחים, מבעבעים קלות, עם מעט שמן ומלח.

יש להרתיח כמות מים גדולה פי 10 מכמות הניוקי המבושל
(2 ליטר מים למנה של 200 גרם).

נכניס את הניוקי קפוא לתוך המים הרותחים ונוציא אותו ברגע שיצוף.

נעביר למחבת עם הרוטב

זכרו להקפיד שהרוטב של המנה תמיד מחכה לפסטה ולא להיפך! 

זמן הניוקי במים: 1-1.5 דקות.

ניוקי

הניוקי שלנו עשוי מתפו"א , בטטה טרייה ,ביצים טריות ומעט קמח. 

מרקמו של הניוקי אוורירי וטעמו מתקתק.

הניוקי נכנס להקפאה מהירה בכדי לשמר את ערכו התזונתי. 

 

המלצת השף: הגשה בליווי רטבים כגון עגבניות ורטביי שמנת למיניהם

 

קיימת גם גרסה ללא גלוטן (כשר לפסח).

ניוקי בטטה

ניוקי טריו-בקרם כמהין שימגי ואנוקי

חומרי גלם:

50 גרם פטריות שימגי

50 גרם פטריות אנוקי

2 כפות שמן זית 

2 שיני שום פרוסות

1 כפית מחית כמהין שחורות

50 מ"ל שמנת לבישול

 

אופן ההכנה:

מחממים מחבת עם שמן הזית .

מוסיפים את השום . לאחר 2 דק' מוסיפים את הפטריות ו3 כפות מי בישול הפסטה

מרתיחים ומנמיכים את האש. מוסיפים את מחית הכמהין וממליחים.

מערבבים היטב ומוסיפים את הפסטה המבושלת .

בוזקים לצלחת ומעל בוזקים מעט משמן הכמהין.

ניוקי תפו"א האדמה שלנו ידוע כניוקי עננים ,אוורירי עדין ומתפוצץ בפה במלוא טעמו האדיר.

הניוקי מיוצר מתפו"א, ביצים טריות ומעט קמח.

הניוקי נכנס להקפאה מהירה בכדי לשמר את ערכו התזונתי. 

 

המלצת השף: להגיש עם רטבי עגבניות ותבשילי בשר או אפוי וקראנצ'י בסלטים.

 

קיימת גם גרסה ללא גלוטן (כשר לפסח).

ניוקי תרד

הניוקי שלנו עשוי מתרד טרי, תפו"א, ביצים טריות ומעט קמח. 

מרקמו של הניוקי אוורירי וטעמו עדין לחך.

הניוקי נכנס להקפאה מהירה בכדי לשמר את ערכו התזונתי. 

 

המלצת השף: הגשה בליווי רטביי שמנת עדינים.

 

קיימת גם גרסה ללא גלוטן (כשר לפסח).

ניוקי תפו"א

 04-8403254